PROJECTEN STUDIO OAK

Elkien Kantoor, Leeuwarden

Het nieuwe kantoor van woningcorporatie Elkien in Leeuwarden kenmerkt zich door flexibele ‘boxen’. Deze flexibele boxen zijn vrij in de ruimte geplaatst, zijn 100% zelfvoorzienend en garanderen een rustige werkplek in de open ruimte.  

In het kantoor is daarnaast gebruik gemaakt van verschillende natuurlijke materialen en kleuren, waardoor een dynamisch en eigentijds geheel is gecreëerd. De bestaande karakteristieke tegelvloer is behouden gebleven. De vloer is geschuurd en bewerkt, hierdoor is de vloer een mooie basis in het kleurrijk geheel. Het groene plafond is voorzien van akoestische panelen om de ruimte akoestisch aangenaam te maken. De centrale bar en keuken zorgen ervoor dat medewerkers elkaar ontmoeten en op verschillende manieren kunnen werken. In de kantoorruimte zijn flexibele telefooncellen geplaatst, waar je in alle rust een telefoongesprek kan voeren zonder dat het storend is voor collega’s.

Stad Leeuwarden
Jaar 2020
Oppervlakte 600m2
Team Studio Oak, Brandmeester projectrealisatie, Inreda meubels, Van Wijnen, P. de Vries installatietechniek, Qbiq wandsystemen
Fotografie Erikjan Koopmans