fbpx
Wij ontwerpen ruimtes die het verschil maken

Horeca interieurs

Lef, leven en beleven. Daar draait het om in de horeca. Dit is wat wij jou brengen, als je op zoek bent naar een spraakmakend horeca-interieur en design voor jouw horecaonderneming. Met passie en vertrouwen beginnen wij graag aan een nieuw design voor jouw horecazaak en leveren wij een nieuw stijlvol en uniek interieur.

Wij zijn ervaren horeca- interieurarchitecten én designers. Met lef brengen wij het oude design opnieuw tot leven of verrassen wij je met een spraakmakend nieuw concept. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, je passie en je droom. Samen met onze visie, horeca- ervaring en inzichten creëren we een unieke beleving voor jouw doelgroep. 

Een spraakmakend horeca-interieur dat jij, maar ook je gasten, écht voelt en ervaart. Een totaalbeleving passend bij jouw horecazaak, locatie, concept en doelgroep. Dat is wat wij samen met jou bereiken. Alléén dan hebben wij ons doel bereikt.

Ben je nieuwsgierig en benieuwd naar onze projecten? Hieronder staat een aantal projecten dat gerealiseerd is door ons team van toppers. Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers: Restaurant LEF Friesland Collega (Leeuwarden), Restaurant Roegh (Vlagtwedde), Kantine Accolade (Heerenveen), Restaurant Burgemeester van Napels (Leeuwarden), NHL Stenden Hotel Lobby – Wannee (Leeuwarden) 

ONZE WERKWIJZE

Werkwijze horeca design

Eerst maken we kennis met koffie of thee en wat lekkers natuurlijk. Uitgebreid nemen we alles door en inventariseren we jouw wensen.

De volgende stap is het maken van grove schetsen. Beetje bij beetje voegen we details toe tot een compleet nieuw horeca interieur design. Wij laten graag dit resultaat met trots aan je zien. Zo blijf je op de hoogte. Ons werk beperkt zich niet tot het ontwerp op papier, wij nemen de verbouwing ook op ons en dit neemt de stress bij jou weg. Natuurlijk hebben we tussendoor contact.

De laatste stap is de oplevering. Jouw nieuwe horeca-interieur passend bij de locatie, het concept en de doelgroep. Je ziet je passie terug in het resultaat. Het enige wat jij hoeft te doen is de sleutel omdraaien. Het begin van een nieuw succes.

Ben je nieuwsgierig en benieuwd naar onze projecten? Hierboven staat een aantal projecten dat gerealiseerd is door ons team van toppers. Neem contact met ons op!

Tel: 0637560575

×

Hoi!

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via WhatsApp of bel 06-37560575.

× Vraagje?