fbpx

ONZE PROJECTEN

Kantoor interieurs

Je kent het wel: van die betoverend mooie kantoren. Inspirerend en informatief. Zonder af te doen aan functionaliteit. Want vorm en functie gaan, met de juiste visie, juist heel goed samen. En dan ontstaat de magie, waarbij 1 + 1 meer is dan 2. Een kettingreactie van tevreden medewerkers. Het stimuleren van gewenst gedrag. Een bijdrage leveren aan welzijn, gezondheid en houding.

Wij gaan op zoek naar DNA. Naar rauwe echtheid met sfeer. Want onze ‘vorm’ komt niet zonder verhaal. Niet zonder karakter of identiteit. Met respect voor het verleden, het functioneren van nu en met oog voor de toekomst. En dat maakt het bijzonder.

Nieuwsgierig naar hoe wij het DNA van jouw organisatie van ontwerp tot realisatie vertalen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Opdrachtgevers: Univé Dichtbij (Lelystad), Univé Noord-Holland (Heerhugowaard), Univé Oost (Enschede), Univé Dichtbij (Veenendaal), Univé Noord-Holland (Alkmaar), IN2MEDIA Marketingbureau (Leeuwarden), StudentStay (Leeuwarden), Abe Lenstra Stadion (Heerenveen), Elkien kantoor (Leeuwarden), Van Wijnen kantoor (Heerenveen)

Tel: 0637560575

×

Hoi!

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via WhatsApp of bel 06-37560575.

× Vraagje?