ABOUT STUDIO OAK

Studio OAK

Studio OAK is in 2015 opgericht door Folkert van der Kooij. De mouwen opstropen, hard werken. Een eigen visie op interieur design. De scherpte zoeken en mooie dingen ontwerpen en maken.

In 2018 kreeg deze visie een nieuwe impuls. Laura Fransen werd mede-eigenaar. Samen gaan ze de strijd aan tegen de gevestigde orde. Op zoek naar passie, karakter en identiteit. Vertaald naar spraakmakende interieurs.

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan.” Een wijsheid van een Loesje. En zo van toepassing op Studio OAK. Want naast de harde kern, met Folkert en Laura, is er een flexibele schil. Een schil met design professionals met diverse specialiteiten. Inzetbaar wanneer de situatie er om vraagt. Bij grote en kleine projecten, om jou te ontzorgen.

Video afspelen
Laura

Waterrat, Zingen, Nieuwsgierig, Nuchter, Optimist

Laura Fransen

Interior designer

Folkert

Vrijheid, Out-of-the-box denker, Kite surfer, Zon, zee en strand, Conceptdenker

Folkert van der Kooij

Interior designer

DESIGN PROFESSIONALS

Team OAK

Momenteel bestaat ons team uit 9 design professionals:

Inez Krikken

Creatieve 3D tekenaar

Creatief, Behulpzaam, Teamplayer, Betrouwbaar, Geduldig, Gek op kringlopen, Korfbal, Koken, Biologisch

Rinskje de Vries

3D modelleur

Esther van der Heijden

Interieurontwerper

Creatief, Avontuurlijk, Nieuwsgierig, Cultuursnuiver, Levensgenieter, Wereldontdekker

Ingrid Boschma

Graphic designer

Fantasierijk, Origineel, Enthousiast, Behulpzaam, Rommelmarkt-struiner

Jorijn de Gooijer

Visual artist

Creatief, Out-of-the-box denker, Fundesigner, Campinggoeroe, Handelaar

Douwe Keizer

Graphic designer 

Sietske Vianen 

Interieurarchitect

Slapen, Eten, Natuurliefhebber, Officemanager

Sterre †2020

Studio dog

ONZE WERKWIJZE

Zo werken wij

We gaan kennismaken.
Een uitgebreid gesprek, in een vrije sfeer. Met koffie, thee en wat lekkers. Jij vertelt. Wij vragen en verkennen. En inventariseren ondertussen jouw eisen en wensen.

Dan gaan wij écht aan de slag.
Op zoek naar jouw verhaal. Wat maakt jou uniek, wat is je droom en motivatie? Ideeën bedenken en concepten uitwerken. Welke we uitvoerig met je bespreken.

Nu begint de ontwerpfase.
We beginnen grof. Met diverse schetsontwerpen. Daarna gaan we van een voorlopig ontwerp, naar een spraakmakend, definitief ontwerp. En natuurlijk ben jij – als opdrachtgever – betrokken bij iedere stap.

Maar daar stoppen wij niet.
Want een ontwerp is mooi, maar ook niet meer dan dat. Nu komt het aan op de uitvoering. De realisatie. Wat wij graag voor onze rekening nemen, zonder stress voor jou. Waarbij we natuurlijk tussentijds contact onderhouden. Zodat wij – maar vooral ook jij – tevreden bent over de oplevering.

En dan is er feest!
We markeren een belangrijk moment. De oplevering, maar ook het begin van nieuw succes.

 

StudioOAK_Team_Heerenveen_4
StudioOAK_Ditzijwij_DeKas

ABOUT STUDIO OAK

Onze beloftes

Wij doen wat wij beloven. Punt uit. 

1. Eigenwijs & Nieuwsgierig

Wij zijn eigenwijs. Dit wil zeggen dat we werken volgens een eigen wijze. Zonder standaarden. Ook zijn we erg nieuwsgierig. Gezond kritisch, scherp en creatief. En altijd op zoek naar dé onderscheidende factor.

2. Nuchter & Authentiek

Geen gladde praatjes of strakke pakken. Met beide benen op de grond. Nuchtere Noorderlingen, die je niet snel gek maakt. Wij streven naar oprechtheid. En echtheid. Dit tekent ons, maar zeker ook de oorspronkelijke materialen waarmee wij werken.

3. Toegewijd & betrokken

Wij beginnen bij de basis en eindigen met de puntjes op de i. Van grote lijnen tot in de kleinste details. En van ontwerp tot volledige realisatie. Met natuurlijke en biobased materialen, zonder korte levensduur of hoge milieubelasting. Zo duurzaam en verantwoord mogelijk. Dat is ons streven. Daar gaan we voor.

Folkert & Laura