ONZE PROJECTEN

Retail interieurs

Retail designs die verwonderen. Waarover wordt gesproken. Waarin ruimte is voor collectie en collega’s, zodat het fijn werken is. En die bijdragen aan jouw klantbeleving. Door alle zintuigen te prikkelen. Zien, voelen, horen. Misschien zelfs ruiken en proeven. Dit is dé ervaring die je wilt.

Wij zijn echte designers. Bij de retail interieurdesign wordt er bedacht wat je allemaal ziet en ervaart als je naar binnen loopt. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en merk. Samen met jou realiseren wij een compleet nieuw design voor in jouw retail onderneming.

 

Onder het retail design verstaan wij veel dingen zoals het meubilair, inrichting, verlichting tot de product uitstalling, etalage-inrichting en grafische communicatie. Uiteindelijk wordt dit de uitstraling van jouw winkel en retailmerk.

Alle zorgen nemen wij uit handen. We beginnen bij het begin en eindigen pas wanneer wij, maar ook jij, tevreden bent. Alleen zo maken wij u en de klanten blij met het resultaat.

Ben je op zoek naar een nieuw retail design? Bekijk onze projecten hier onder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Opdrachtgevers: Feanstore sc Heerenveen (Heerenveen), Univé Dichtbij Winkel (Veenendaal), Univé Winkel Oost (Enschede), Univé Winkel Noord-Holland (Alkmaar), Opgeweckt Noord Winkel (Groningen), ESFA Beurs Tuinbranche (Keulen, Duitsland)


ONZE PROJECTEN

Hoe wij werken

Voor verschillende retailbedrijven hebben wij designprojecten uitgevoerd. Ons doel hier was om het design op die manier in te richten dat het juiste gevoel naar boven kwam bij het zien van het resultaat.  

Wij beginnen altijd met een lekker bakje koffie of thee en wat lekkers. In dit gesprek horen we graag jouw verhaal en inventariseren we je wensen en doelen. Met ons team van ervaren designers gaan wij aan de slag om rond jouw merk en winkel een totaalbeleving te creëeren. In combinatie met jouw wensen, missie en visie komen we tot een ontwerp. Wij doen niet alleen het theoretische gedeelte, maar ook het praktische gedeelte. Wij leveren het hele pand met de nieuwe inrichting op aan jou. Wij zijn pas echt klaar wanneer jij tevreden bent en klaar bent voor tevreden klanten.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.